Három őszi koktél, ami elbűvöl és biztosan felmelegít!

Különleges koktélválogatást állítottunk össze, amelyben az ősz legfinomabb ízei találkoznak. Az alma édes és frissessége, a fahéj meleg fűszeressége, valamint a szerecsendió gazdag aromája mind hozzájárulnak a tökéletes italélményhez. Ezeket a különleges ízeket különféle alkoholokkal ötvöztük, hogy egy igazán egyedi és ízletes koktélélményt nyújtsunk.
A shakerbe halmozzunk jeget, öntsük rá az összes hozzávalót, majd keverjük össze! Koktélospohárba töltjük, majd almaszeletekkel és kakukkfűvel díszítjük. Amennyiben előzetesen az almákat meglocsoljuk egy kevés citromlével, nem oxidálódnak.
Az ízlésünk szerint elkészítjük a kávét, majd finoman hozzáadjuk az amarettót. Tejszínhabot halmozunk a tetejére, és egy csipet fahéjjal fűszerezzük. Frissen, azonnal élvezzük az ízek harmóniáját.
Ha az őszi koktélozás élvezete mellett szeretnéd a szezon legfinomabb ételeit is megalkotni, indítsd a bulit egy lenyűgöző, élénk színű sütőtök curryvel. Ez a fogás a tejszínnek köszönhetően krémes állagú, gazdagon teli zöldségekkel, és a fűszerek sokszínű játéka révén igazán különleges ízélményt nyújt.