Ha szeretnéd lenyűgözni a családtagjaidat, próbáld ki ezt a receptet: még a legkezdőbb szakácsok számára is egyszerűen elkészíthető!

Amilyen trükkösnek hangzik, annyira egyszerű elkészíteni. Nem kell pepecselned, a süt és a köret mindössze egyetlen tepsiben készül. Illatos, omlós, mindenkit leveszel majd a lábáról. Kezdő háziasszonyok is pillanatok alatt elkészíthetik ezt a receptet.
A krumplit először hámozzuk le, aztán vágjuk fel ízléses hasábokra.
Az almát szeleteljük fel gerezdekre, és ne felejtsük el eltávolítani a magházat!
Először is, készítsünk elő egy tepsit, amelynek alját vékonyan bevonjuk olajjal vagy zsírral. Ezt követően helyezzük bele a felvágott krumpligerezdeket, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszlanak. Ízesítsük sóval és borssal, majd szórjuk meg a rozmaring felével, hogy az aromák jól átjárják a burgonyát.
Locsoljunk meg egy kevés olajjal, majd alaposan forgassuk át az összetevőket. Ezután helyezzük közé az almagerezdeket.
Kevés olajba keverjük bele a rozmaring felét és a zúzott vagy reszelt fokhagymát. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd kenjük meg a rozmaringos, fokhagymás olajjal, és helyezzük a tepsibe az alma és krumpli tetejére.
A tepsibe öntsünk egy kis mennyiségű vizet - körülbelül fél vagy egy deciliter -, majd takarjuk le a tepsit fóliával, és helyezzük az előmelegített sütőbe, amelynek hőmérséklete 180 fokra van beállítva.